Online Marketing Vacatures

We hebben jou nodig!

Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Online Marketing Vacatures

Nieuwe technologieën, inzichten en veranderd gedrag van (potentiële) klanten zorgen ervoor dat het online marketing landschap continu in beweging is. Het belang van online kanalen voor leadgeneratie, klantwerving en het creëren van ambassadeurs wordt alsmaar groter. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die onze klanten hiermee verder willen helpen! Bekijk onze vacatures om te zien naar wie wij momenteel op zoek zijn.

Heb je interesse in één van onderstaande vacatures, maar is deze al reeds vervuld? Schrijf je dan in voor het volgende Rondje Leadrs en maak kennis met ons!

Young Potential Programma

Reeds vervuld

Wil jij jezelf ook ontwikkelen tot de beste online marketeer die werkt voor marktleiders? Neem dan deel aan ons Young Potential Programma. Slechts 3 opleidingsplaatsen beschikbaar!

Social Media Consultant

Reeds vervuld

Ben jij onze nieuwe creatieve en nieuwsgierige collega die het leuk vindt om na te denken over hoe we online marketing campagnes op social media succesvol kunnen inzetten voor onze klanten?

CRO / SEO Consultant

Reeds vervuld

Vind jij het prachtig om na te gaan welke onderdelen op een website of ander kanaal conversieverhogend zijn, en vind jij het een uitdaging om de organische resultaten van een website te boosten?

Database Marketeer

Reeds vervuld

Ben jij iemand met een kritische blik die zich vastbijt in complexe vraagstukken op het snijvlak van marketing, data en ICT en niet te beroerd om uitvoerende taken op je te nemen?

SEA Consultant

Reeds vervuld

Wil jij door middel van het opzetten, monitoren en analyseren van advertentiecampagnes zorgen voor meer kwalitatief goede leads voor onze klanten, tegen lagere kosten?

SEO Consultant / Copywriter

Reeds vervuld

Ben jij iemand met een vlotte pen, die het een uitdaging vindt om een balans te vinden tussen het schrijven van teksten voor bezoekers van een website en voor zoekmachines?

Kom een kijkje nemen

Ben je geïnteresseerd in online marketing maar weet je niet exact waar je interesse naar uit gaat? We bieden de uitgelezen mogelijkheid om meer te weten te komen over online marketing en Leadrs. Tijdens het ‘Rondje Leadrs’ laten we je ons pand zien, vertellen we je meer over de verschillende vakgebieden en hoe we anders zijn dan andere bureaus, en leer je onze medewerkers kennen. Veel van onze collega’s hebben op deze manier kennis met Leadrs gemaakt!