Rondje Leadrs

Kom bij Leadrs kijken

Ben je geïnteresseerd in online marketing maar weet je niet exact waar je interesse naar uit gaat? We bieden de uitgelezen mogelijkheid om meer te weten te komen over online marketing en Leadrs. Tijdens het ‘Rondje Leadrs’ laten we je ons pand zien, vertellen we je meer over de verschillende vakgebieden en hoe we anders zijn dan andere bureaus, en leer je onze medewerkers kennen. Veel van onze collega’s hebben op deze manier kennis met Leadrs gemaakt!

Waarom een rondje Leadrs?

Het rondje Leadrs geeft jou dé kans om alvast te proeven van wat in de toekomst misschien wel jouw droombaan wordt. Je ontdekt of je past bij het team en of de werkzaamheden je aanspreken. Zo kom je erachter of werken bij Leadrs wat voor jou is, zonder meteen een sollicitatiegesprek te hebben. Je ziet het kantoor en ontmoet het team in een informele sfeer, waardoor je ook meteen de kans hebt om een goede eerste indruk achter te laten. En wie weet wordt jouw rondje Leadrs dan wel opgevolgd met een sollicitatiegesprek!

Eerstvolgende rondje Leadrs: vrijdag 25 januari 2019

Wat kun je verwachten van een rondje Leadrs?

Rondleiding door het pand

Alle internet marketing disciplines komen aan bod

De medewerkers leren kennen

Een borrel ter afsluiting

Een rondje Leadrs is voor jou interessant als...

Je kennis wilt maken met onze collega’s en nieuwsgierig bent naar de wijze waarop we samenwerken met klanten.

Je niet de moeite hebt genomen om na je aanmelding je CV te sturen en de case (die je toegestuurd krijgt) te maken. We willen namelijk gerichte vragen aan je kunnen stellen.

Je wilt weten waarom Leadrs anders is dan andere online marketing bureaus. We presenteren een case die in detail laat zien wat we doen.

Je direct denkt dat we altijd een openstaande vacature hebben. We hebben een aantal keer per jaar openstaande vacatures en op het moment dat we kennis hebben gemaakt vergroot je je kansen.

Bekijk alvast de Online Marketing vacatures

Nieuwe technologieën, inzichten en veranderend gedrag van (potentiële) klanten zorgen ervoor dat het online marketing landschap continu in beweging is. Het belang van online kanalen voor leadgeneratie, klantwerving en het creëren van ambassadeurs wordt alsmaar groter. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die onze klanten hiermee verder willen helpen! Bekijk onze vacatures om te zien naar wie wij momenteel op zoek zijn.

Young Potential Programma

Fulltime

Wil jij jezelf ook ontwikkelen tot de beste online marketeer die werkt voor marktleiders? Neem dan deel aan ons Young Potential Programma. Slechts 3 opleidingsplaatsen beschikbaar!

Social Media Consultant

Reeds vervuld

Ben jij onze nieuwe creatieve en nieuwsgierige collega die het leuk vindt om na te denken over hoe we online marketing campagnes op social media succesvol kunnen inzetten voor onze klanten?

Video Editor

Reeds vervuld

Heb jij ervaring met het opnemen en editen van video’s en versterk jij als ZZP’er / Freelancer ons online marketing team met jouw geniale video content?

CRO / SEO Consultant

Reeds vervuld

Vind jij het prachtig om na te gaan welke onderdelen op een website of ander kanaal conversieverhogend zijn, en vind jij het een uitdaging om de organische resultaten van een website te boosten?

SEA Consultant

Reeds vervuld

Wil jij door middel van het opzetten, monitoren en analyseren van advertentiecampagnes zorgen voor meer kwalitatief goede leads voor onze klanten, tegen lagere kosten?

SEO Consultant / Copywriter

Reeds vervuld

Ben jij iemand met een vlotte pen, die het een uitdaging vindt om een balans te vinden tussen het schrijven van teksten voor bezoekers van een website en voor zoekmachines?

Database Marketeer

Reeds vervuld

Ben jij iemand met een kritische blik die zich vastbijt in complexe vraagstukken op het snijvlak van marketing, data en ICT en niet te beroerd om uitvoerende taken op je te nemen?

Over Leadrs

Leadrs is in 2004 opgericht en heeft momenteel ongeveer 30 vaste B2B en B2C klanten die online marktleider zijn of in het traject zitten om het te worden. Om belangenverstrengeling te voorkomen werken we altijd exclusief voor één klant per branche/regio.

Onze klanten inspireren ons en zorgen ervoor dat we telkens weer nieuwe mogelijkheden ontdekken om de omzet via online kanalen te vergroten. Hierin nemen we je mee in het proces van het brainstormen richting een passende strategie, het verkrijgen van bezoekers en leads, het omzetten van leads naar klanten en het uiteindelijk zorgen voor ambassadeurs.

We onderscheiden ons ten opzichte van andere bureaus doordat we denken op probleem – oplossing niveau. Een probleemstelling staat centraal, waaraan een passende strategie wordt gekoppeld. In een multidisciplinair team wordt er gekeken welke werkwijze voor iedere klant het beste werkt. Onze klanten zijn dus echte ambassadeurs en dat proberen we te sturen door telkens de verwachting te overtreffen.

Het volgende rondje Leadrs

Het volgende Rondje Leadrs staat gepland op dinsdag 19 september 2017. Meld je op tijd aan om een plek te bemachtigen. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden!

calendar

Meld je aan voor het rondje Leadrs

Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan voor het volgende rondje Leadrs op vrijdag 25 januari 2019 via het formulier, dan laten we je zo snel mogelijk weten of er plek voor je is tijdens het volgende rondje Leadrs.

Een Rondje Leadrs start om 15.30 en zal ongeveer duren tot 17.30. Het laatste deel zullen we afsluiten met een borrel op kantoor met onze medewerkers.

Zorg dat je in je toelichting de volgende gegevens van jezelf vermeldt:

  • Opleiding
  • Woonplaats
  • Leeftijd
  • Telefoonnummer